søndag den 9. juni 2013

Hjertelys


I dag var jeg til release koncert på Ea Philippa´s nyeste CD - en eventyr musikfortælling for børn. Hun sendte et eksemplar af CD´en til mig i sidste uge, så jeg har haft mulighed for at lytte til musik og fortællinger flere gange siden da. Faktisk har jeg ikke rigtigt kunne lægge den fra mig og er blevet lettere tryllebundet af det magiske univers, der folder sig ud.

Salen rummede drenge og piger fra 2 til 12 år, som alle var opslugt fra start til slut af hendes skønsang, fortællinger og fascinerende kjole, der kunne forvandles til tre andre i én. Jeg kan bekræfte, at hun synger faktisk så smukt i virkeligheden, som hun gør på CD´en.

Mit yndlingsnummer er sangen om Tåresamlersken, som hjælper med at vaske alt det triste bort. Hun plukker tårer på din kind og perler på din sjæl. Nogle gange kommer tårerne af sig selv og andre gange må man hjælpe dem lidt på vej. Hendes funktion er, på samme vis som Ea Philippa selv, at skylle sorgen bort.
Ea guidede hele salens børn til at lægge hænderne på deres hjerte, for der findes alle svar, hvis man skal kæmpe mod uhyrer eller ligefrem døden.

Du kan købe dit eget eksemplar af Philippas hjertelys på CD på følgende link: http://eaphilippa.dk/
Nyd den selv eller give den videre til en anden barnlig sjæl. Desuden kan du på hendes hjemmeside finde datoer for koncerter, som afholdes i hele landet samt en smagsprøve på lyd fra CD´en.

Med ønsket om det bedste for dig og dine nærmeste

Kærlig hilsen

Anna

Ingen kommentarer:

Send en kommentar